• 1 pierś z kurczaka
  • 2 cukinie
  • 4 pomidory
  • 3 cebule
  • 4 ziemniaki
  • 2 papryki
  • 2 łyżki masła
  • 2 łyżki oliwy truflowej
  • 1 łyżka oliwy chili
  • sól, pieprz, chili, słodka i ostra papryka, przyprawa do bruschetty lub do pomidorów, przyprawa turecka lub indyjska [tylko szczypta do podkręcenia smaku]
  • czosnkowy serek do podania jako dodatek [cacyki]
  • czosnkowa bagietka do podania

Warzywa pokroić na podobnej wielkości kawałki oprócz ziemniaków, które należy pokroić nieco drobniej. Mięso pokroić w mniejsze plasterki. Wszystkie składniki wymieszać razem w misce z oliwami i przyprawami, ułożyć na folii aluminiowej, dodać po kawałku masła i zawinąć szczelnie. Grillować uważając by się nie przypaliło. Podawać z serkiem, czosnkową bagietką i sałatkami.